Apartat legal

Apartat legal

Apartat legal

Informació del titular

L'Autoritat Portuària de Barcelona (a partir d'ara APB) és la titular del domini portdebarcelona.cat i dels corresponents subdominis, amb CIF: Q-0867012-G, i domicili al moll de Barcelona, World Trade Center – Edifici Est, 08039 Barcelona.

El correu electrònico és protecciodades@portdebarcelona.cat.

Recomanem llegir atentament aquest avís legal i altres polítiques de protecció de dades i textos legals (Política de Privacitat...) abans d'utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d'aquest web implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la submissió a la legislació espanyola a tota hora, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

Garanties i responsabilitats

L'APB a través de la seva pàgina web ofereix informació i serveis sense garantia expressa o implícita de la seva exactitud o integritat.

L'usuari que accedeix a la web reconeix i accepta voluntàriament i expressament la responsabilitat de l'ús d'aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, en cas contrari podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

L'APB es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració i presentació i de les condicions generals, així com d'eliminar informació o suspendre temporalment l'accessibilitat al web.

L'APB no pot garantir:

- La inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.
- L'aplicació de la seva Política de Privacitat a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d'enllaços d'aquesta web a altres webs.

· Tot enllaç de tercers a aquesta web s'haurà de fer a la seva pàgina principal o pàgina d'entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre la web, i s'hauran de complir, així mateix, la resta de previsions de la normativa aplicable.
· En cas d'existir enllaços no supervisats per l'APB no s'assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l'ús dels esmentats enllaços.

L'APB no es fa responsable dels danys que es puguin derivar d'interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.

Propietat intel·lectual

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos a la web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al funcionament) són propietat de l'APB tret d'aquells en els quals s'hagi explicitat un altre titular del contingut.

Qualsevol ús no autoritzat d'aquests continguts es considerarà un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que pugui contenir la web que no siguin de la seva titularitat tenen l'autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual i en queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial sense previ consentiment dels seus titulars.

Advertència sobre la utilització de galetes

Aquest portal web fa ús de galetes, arxius de text ubicats a l'ordinador de l'usuari, per ajudar la pàgina web a analitzar l'ús que els usuaris fan per al correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per recollir dades estadístiques.

Privacitat

L'APB garanteix la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades personals que faciliteu a la nostra plataforma i l'aplicació de les mesures de seguretat tècniques i organitzatives adoptades i previstes establertes per la legislació sobre protecció de dades. Si voleu conèixer la nostra Política de Privacitat cliqueu aquí.